Wat kan ik als counsellor bieden

Als counsellor voer ik gesprekken en stel gerichte vragen, waarmee ik samen met jou probeer tot de kern en de oorzaak van je probleem/klacht te komen; wat veroorzaakt jouw stress, wat gaat er mis binnen je relatie(s), wat is de oorzaak van je onbalans. Waar komen jouw gevoelens vandaan en wat kun jij ondernemen om je klachten te verminderen of op te lossen?

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar de oorzaak hiervan en ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen ik en je balans te hervinden, zodat je weer goed in je vel zit om te kunnen en te mogen zijn wie je bent.

Kennismakingsgesprek.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je problemen/ klachten en kijken we of jij je voldoende op je gemak voelt en of counselling bij jou past.

Meer informatie?
Op deze website vindt je meer informatie over counselling, mijn werkwijze en wie ik ben.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kun je me bellen op: 0639422984 of mailen naar info@humaninbalanze.nl

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!